גם בריא
גם קליל להכנה
וגם טעים!
יש את זה ביותר מושלם?
פסטות
פסטה כוסמין (פה בתמונה בטעם תרד)
התוספת לפסטה מורכבת מ:
קוביות סלמון צרוב
תחתיות ארטישוק חתוכות לקוביות
שעועית ירוקה
כוסברה
אופן ההכנה:
מעט שמן זית לצרוב את הסלמון ולהוציא
להקפיץ את תחתיות הארטישוק עם השעועית ירוקה, עד שמתרככים
להוסיף מלח, שום כתוש, חצי לימון סחוט ובסוף את הכוסברה/פטרוזיליה, מה שאוהבים
לשים את הפסטה בצלחת עמוקה ומעל להניח את התוספת.
אטריות אורז ירקות וטופו
מצרכים:
חצי חבילה אטריות אורז
1 גזר
חצי כרוב בגודל בינוני
גמבה אדומה
גמבה צהובה
בצל גדול
ברוקולי שלם
חצי קוביית טופו
3 כפות סויה
2 שיני שום
כף שטוחה תבלין צ'ילי
2 כפות מייפל טבעי
מעט ג'ינג'ר מגורד
פלפל
מעט שמן שומשום/ זרעי ענבים
אופן ההכנה:
שמים מעט מהשמן שומשום בווק
חותכים לרצועות את הגמבה, הכרוב, הבצל והגזר
חותכים את הטופו לקוביות קטנות
מקפיצים את הבצל עד להרככות
מוסיפים את הטופו עד לצריבתו
מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר התקשותם
מוסיפים את התבלינים
ממשיכים להקפיץ הכל ביחד עד התרככות לא מלאה
במקביל שמים את האטריות אורז בקערה עם מים רותחים למשך 5 דקות
מאחדים בין אטריות האורז לירקות והטופו
מערבבים ביחד ומוסיפים תיבול לפי הצורך
בסוף ניתן להוסיף מעל כוסברה ושקדים פרוסים